Vuvero Verbeter uw vindbaarheid en rendement online

Over mij

O

Aangenaam! Mijn naam is Justin van Heesch. Ik ben sinds 2011 actief in de online marketing en sinds 2013 actief als freelance online marketeer, met SEA-specialisme. Dat doe ik onder de naam Vuvero, wat staat voor ‘Verbeter uw vindbaarheid en rendement online’. En vanaf december 2021 doe ik dit fulltime.

Ik heb ervaring aan bureau- en klantzijde. Aan bureauzijde heb ik diepgaande hands-on kennis van tools opgedaan. Aan klantzijde heb ik ook overkoepelende strategische kennis opgedaan, als verantwoordelijke voor online marketing of als gesprekspartner voor bureaus. Ik heb gewerkt aan talloze accounts, van start-up of MKB’er tot gerenommeerde (inter)nationale spelers. Ervaring met B2C en B2B klanten. En in de meest uiteenlopende branches: de financiële sector, de reisbranche, de evenementensector, consumentenelektronica, etc.

Diensten

De volgende diensten bied ik aan. Daar waar nodig, sluit ik specialisten op andere vakgebieden aan. Buiten volledig beheer van campagnes ben ik ook inzetbaar voor quick scans en als sparringpartner naast een bestaande specialist of bureau.

Online marketing strategie★★★★★
SEA / PPC ★★★★★
Google Shopping★★★★★
Affiliatemarketing★★★★☆
Contentmarketing / copywriting★★★★☆
Analytics ^& Data Studio★★★★☆
Social advertising (Facebook / Instagram / LinkedIn / Twitter)★★★★☆
Display advertising★★★☆☆
SEO★★★☆☆
UX / AB-testing★★★☆☆
Marketplaces★★☆☆☆


Waarom vuvero?

Online marketing of SEA opzetten? Misschien benieuwd of de huidige resultaten echt niet beter kunnen? Ik help graag. Zes redenen om te kiezen voor Vuvero als freelance online marketeer:

Waarom Vuvero

Hands-on ervaring aan bureau- en klantzijde. Hiermee kan ik zaken in perspectief plaatsen en denken vanuit zowel het kanaal of specialisme als de business. Van start-up of lokale adverteerder tot internationaal opererende corporates.
Een vast contactpersoon voor alle communicatie. Dat betekent een kort lijntje en geen wisseling van de wacht wanneer iemand net goed in de materie zit.
Google Ads Search, Shopping Ads, Google Ads Measurement, Google Ads Display, Google Analytics Advanced, Google Analytics 360, Google Tag Manager, Microsoft Advertising Certified Professional, Facebook Blueprint. Erkend Google Partner.
Uitgangspunt van een samenwerking is wederzijdse tevredenheid. Daarom geen langdurige contracten. Flexibel in op- of afschalen van uren wanneer de situatie daar om vraagt.
Wil je alles volledig uitbesteden of juist samen werken aan jouw campagnes? Maandelijkse rapportage om te presenteren aan collega's of informele updates? Per klant bepaal ik de behoefte en wordt de samenwerking vormgegeven.
Geen kantoorhuur, accountmanager of ongevraagde rapportage in mijn dienstverlening. Een vast tarief dat volledig besteed wordt aan de groei van jouw onderneming.

Referenties


Contact

Interesse of vragen? Neem contact op!

Vuvero Verbeter uw vindbaarheid en rendement online

Recente berichten

Archieven

Categorieën